Siirry pääsisältöön

Lushin Vegaaninen testeripaketti

Tilasin perjantai aamuna Lush verkkokaupasta itselleni vegaanisen testeripaketin, jossa sanottiin olevan bestseller tuotteita ja sitten mustiin purkkeihin pakattuja tuotteita. Vihdoin lauantaina paketti saapui postiin, ja pääsin sen hakemaan. Hintaa postille 31.50e, mutta jos sen noutaa Citycentterin liikkeestä, niin hinta olisi vain ollut 25e. Vihdoin kotona pääsin tutkimaan, laatikon sisältöä.  Halusin nämä tuotteet vegaanisina, koska itse ole Kala-kasvisyöjä, ja eettiset asiat ovat pikkuhiljaa tulleet minulle yhä tärkeämmiksi, ja tärkeämmiksi. 

Avobath Kylpypallo 

 
Tuote sisältää: tuoretta avokadoa ja sitruunaruohoöljyä. Tämä tuote tuoksuu niin ihanalla, ja ehdottomasti menee kokeiluun.




13 unlucky for dirt Saippua

Tämä antibakteerinen saippua kuulostaa todella mielenkiintoiselta, ja hoitavalta, että taidan laittaa sen kokeiluun.



Flyway Hair shampoopala

Volyymia antava ja päänahkaa rauhoittava shampoopala menee äidilleni testattavaksi. Kerron, sitten mitä mieltä äitini oli tuotteesta.




Buffy kuoriva vartalovoide


Tämä kuoriva vartalovoide tulee ehdottomasti käyttöön  saunareissuilleni. Lushin kuvatekstissä luvataan, että et tarvitse kosteusvoidetta pesun jälkeen, ja se kuulostaa lupaavalta.




Sleepy Face Puhdistusöljy








Tämä tuote on sellainen jonka annan äidilleni testattavaksi. Innolla odotan mitä mieltä äitini on tästä tuotteesta. 

Mukana tuli vielä 6kpl pieniä mustia testeri purkkeja, joiden nimet, kuulostavat todella herkullisilta. 



Ultraplant: kasvojen puhdistus 


Puhdistaa meikin kuin meikin. Sisältää kuutta eri Vegaanista tuotetta:
Luomu jojobaöljy, appelsiininkukkavesi, glyseriini, auringonkukkavaha, kandelillavaha ja luomu agavesiirappi. Tätä odotan innolla, sillä saa nähdä toimiiko tämä niin kuin luvataan. 


Sleepy Shower Gel


tämä tuote lupaa tehdä nukkumatin työn ja saada sinut uneen. Tuote sisältää: ( laventelia, kauraa ja ylang ylangia), tehden rentouttavan olon. Tätä tuotetta halua ehdottomasti kokeilla, joten tämä päätyy äitini ja minun testaukseen. 


Mamma Mia- suihkukuorinta (limited Edition)


Tämä tuote tuo mieleen, itse Mamma Mia elokuvan, ja Vispipuuron. 
Tuote sisältää: greippiä, pudistavaa ruususavea, ja kuorivaa himalajansuolaa.

Näyttää niin herkulliselta, että melkein tekisi mieli syödä.  Ehdottomasti on päästävä tätä kokeilemaan yhdessä äitini kanssa, ja saatava hänen mielipinteensä tuotteesta. 


Cup o` Coffee

Tämä tuote näyttää niin ihanalta aamukahvilta. Tuotetiedoissa luvataan, että tuoksuu vasta jauhetulta kahvilta. Tuoksutin mielenkiinnosta purkkia, enkä saanut siitä vastajauhetun kahvin tuoksu, sillä mielestäni kahvi tuoksuu kuorintavoiteessa todella miedosti. Jos en tietäisi, että kyseessä on kahvikuorinta, en osaisi sanoa mitä tuote on. Tämäkin menee testaukseen.

Tuote sisältää: (Kahviuutetta, vettä, talkkia, kaoliinisave, luomuagave-siirappia, glyseroli, hajuste, verivet öljy, reilunkaupan vanilja absolute, paahdettua kaakaouutetta, korianterinsiemenöljyä, bentoniittisavea, ja kofeiinijauhetta )



Candy rain hoitoaine

Tässä tuotteessa on kookosta, cashewpähkinää ja macadamiamaitoa, jotka yhdessä antavat hiuksillesi sileyttä ja ovat pelastus! Tuoksu on todella karkkimainen ja makea. Voimakkaammin tässä tuoksuu kookos ja macadamiamaito. Rakastan kaikkea missä on kookosta ja karkkimaista makeutta. Ehdottomasti menee testaukseen. 


Tingle- vartalohoitoaine

Tuotteessa luvataan viilentävää vaikutusta iholle. Tuote tuoksu raikkaalle, minttumaiselle hammastahnalle. Tämä voisi olla jopa kesällä oiva pelastus, auringon oton jälkeen.

Tuote sisältää ( Mentoolikiteitä, minttuöljyä, murumuruvoita, ja luomujojobaöljyä)
Kuulostaa niin herkulliselta., että melkein tekisi mieli syödä tuote. 

Nyt on paljon mistä testata, ja uskon, että näillä saada kuukausi kulumaan oikein mukavasti. Hemmottelua saunaan, se vasta onkin parasta arjen luksusta. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tuotteita saunassa, ja ostamaan kenties itselleni täysikokoisina sitten näitä.  


Lähteet














Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä ihmeen Pesco-ovo-lacto vegetaristi?

Heippa! Pohdiskelin tässä, että siitä on jo kulunut viisi vuotta kun rupesin Pesco-ovovegetaristiksi. Mitä tunteita se minussa herättää? Silloin viisi vuotta sitten, kun halusin ruveta kokeilemaan minkälaista olisi olla kasvissyöjä, niin pohdiskelin, että minkälainen kasvis syöjä? Termejä ja nimiä on niin paljon. On Vegaani, Pesco-ovo vegetaristi, Lakto-ovovegetaristi, jne.... Olin vähän niin kuin "hukassa" siltä minusta tuntui. Kunnes keksin sen, että haluan olla Pesco-ovovegetaristi. Mitä se sitten tarkoittaa? No se on sitä, että syö kasvisten lisäksi kalaa, mutta ei maito tuotteita. Päätin, että en voisi luopua maitotuotteista kokonaan, vaan pikku hiljaa, noh nyt on kulunut viisi vuotta, eikä se oikein ole onnistunut, sillä edelleenkin käytän maito tuotteita. Olenko nyt sitten Pesco-ovo-lackovegetaristi, vai ihan vai Pesco-ovovegetaristi? En halua määritellä kasvissyöntiäni, vain jonkun nimen perusteella, sillä eihän siitä nimestä kukaan mitään ymmärrä, ja jos sanon

K- Beauty ja 10 kohdan ihonhoito rutiini

Hei halusin jakaa teille innostukseni joka sain inspiraation kukkasen aicon tapahtumassa, joka oli noin  muutaman viikkoa sitten Helsingissä. Kävimme kuuntelemassa luentoa K-Beautyn 10 ihonhoito rutiinia ja se oli huisin mielen kiintoinen, sain siitä sellaisen insipiraation, etä pakko oli kokeilla sitä itsekkin, sillä olen suuri Korea kosmetiikan ystävä. Tilaan kaikki tuotteeni suoraan, Bearel nimisestä kaupasta, joka taitaa olla suomessa ainoa suomalainen maahantuoja. Palataampa siihen että millainen minun 10 kohdan ihonhoito rutiini on ja millaisia tuotteita siihen kuuluu. Rutiiniin menenee illalla noin 10.15 min, joten se kannattaa tehdä enne nukkumaan menoa, jotta yövoide kerkeää koko yön vaikuttaa naamalla. 1. Puhdista meikki öljyllä. En käytä paljoa meikkiä, joten tätä en koe tarpeelliseksi tehdä. 2 . Puhdista iho vaahdolla tai geelillä.  Tähän käytän holika Holikan Aloe Facial geeliä 3. Kuori iho.   Kuorin ihoa Lorealin Smooth Sugars kuorintavoiteella.  4. Py

Myyrä tuliaiset Prahasta

Sain äidiltä ja mun siskolta Prahasta tuliaisia, jossa he kävivät viimeviikolla. sain ihan sinisen myyräyöpaidan, myyrä on niin suloinen. Se sopii todella hyvin pelkästää yöpaidaksi, tai voi sitä käyttää normaalisti t-paitana jos haluaa. Sain myös ihana myyrämukin, josta on sitten hyvä juoda kaikenlaista. Eipähän mene sekaisin perheen muiden mukien kanssa. Mukin toisella puolella on tyhjän potkulaudan kuva, mutta erityisesti pidän tästä kuvasta jossa myyrä on potkulaudan kyydissä. Sain myös myyrä avaimenperän, johon on nyt hyvä laittaa avaimet roikkumaan. Avaimenperiä ei voi koskaan olla likaa, eikä varsinkaan näin suloisia avaimenperiä. Sain myös tällaisen pienen myyrän jolla on siniset housut, se on älyttömän suloinen. Tykkään myyrästä todella paljon. Sain myös myyrä pillimehua ja jotain ihmeellistä c-vitamini myyrä mehua