Siirry pääsisältöön

 Uusi vuosi ja uudet kujeet. 

On kulunut jo kuukausi siitä, kun vuosi on vaihtunut. Minulle kuuluu hyvää, olen aloittanut uudestaan joogaamisen, ja ostanut siihen liittyen lasten eläinjoogakortit. 

Haaveeni on, että voisin joskus aloittaa lasten joogaohjaajan/opettajan koulutuksen, mutta tällä hetkellä se ei ole mahdollista, sillä on niin paljon kaikkea muuta, ettei oikein kerkeä. 

Olen myös innoissani ja samalla hieman jännittynyt, sillä ehdotin itse partion Seikkailijoiden päivätapahtumaan ohjelmaksi joogaa eläinkorteilla, mutta en ole vielä aloittanut sen harjoittelemista, enkä kortteihin kunnolla perehtymistä. Päivätapahtuma on jo ihan kohta ( 13.02) ja osa tapahtumasta on ulkona ja osa zoomin kautta, enkä oikein tiedä miten se mahtaa onnistua. Toivotaan parasta.


Tarkoitukseni on tänä keväänä saada suoritettua viimevuonna aloittamani oppisopimuskoulutus. Tekisin sen loppuun uudessa päiväkodissa. sillä lastenparissa työskentely on sitä mitä haluan. sitten Tarkoitus olisi vielä tänä keväänä käydä partiossa yksi tai jopa kaksi kiinnostavaa kurssia, liittyen erityislapsiin partiossa.


On minulla muutakin ihanaa tapahtumassa sillä, olemme kihlattuni kanssa tänä kesänä muuttamassa yhteen (kesäkuussa viimeistään), ei siinä mennyt kuin 5-vuotta.  Kihlattuni, nykyinen asunto ja koko talo menee remonttiin kesäkuun aikana, ja heille kaikille tarjotaan uutta asuntoa. Me päätimme yhdessä tarttua kiinni tilaisuuteen, ja laitoimme toiveemme kaksiosta. Nyt ei muuta kuin odottelemaan, että milloin mahdollisia vaihtoehtoja mahtaa tulla. Jännittää!!!! 



Olen myös löytänyt uuden lempi artistin (Gaho) hän on 23-vuotias todella lahjakas ja moni ääninen nuori Etelä-Korealainen laulaja. Oikeasti löysin hänet, sattumalta yhden k-draman (Itaewon Glass) kautta 2020. Häneltä tuli uutta musiikkia spotify:hin ihan hiljattain. (Home). Kuuntelin kyseisen kappaleen tänään jo toista kertaa, ja samalla silmiini osui artikkeli, jossa kerrottiin, että vihdoinkin etelä-koreaan on saatu Spotify.( Artikkelin huomasin tänään 05.02.21 )  https://youtu.be/NeaHNQJ1kCo 



Sarjoista puheen olleen olen löytänyt uuden sarjan Yle Areenasta, Ivalon loputtua. Sarja kertoo Ahvenanmaan pelastajista, jotka toimii, niin merellä kuin maalla. Suosittelen kaikille jotka tykkäävät poliisi/rikos sarjoista ja muutenkin haluavat jotain uutta katsottavaa helmikuulle. Olen myös tammi-helmikuun aikana syönyt tavallista enemmän Runebergin torttuja (4kpl), jotenkin olen vain ihastunut niihin. Ennen en niin välittänyt niistä ja minulle riitti se 2kpl jota siinä paketissa oli. 

Illalla olisi tarkoitus mennä saunaan. Jotenkin viime vuoden lopussa saunassa oleminen on tuntunut erityisen ihanalta, mikähän siinä mahtaa olla syy? Sauna rutiineihini ei kuulu mitään kovin ihmeellistä. Ehkä se on vain minun tapani hemmotella itseäni, ja puhdistaa ajatukseni raskaan viikon jälkeen, ja aloittaa uusi viikko rentoutuneempana.  Olen jatkanut saunomista ahkerasti myös tänäkin vuonna, ja haaveillut, että pääsisinpä joskus omaan saunaan tai Kemiön saaren upeaan savusaunaan.   


Olisi ihanaa, jos kommentoisit mitä pidit lukemastasi blogitekstistä, ja onko mitään korjattavaa sekä mistä seuraavan kerran voisin kirjoittaa. Kaikki risut ja ruusut ovat tervetulleita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä ihmeen Pesco-ovo-lacto vegetaristi?

Heippa! Pohdiskelin tässä, että siitä on jo kulunut viisi vuotta kun rupesin Pesco-ovovegetaristiksi. Mitä tunteita se minussa herättää? Silloin viisi vuotta sitten, kun halusin ruveta kokeilemaan minkälaista olisi olla kasvissyöjä, niin pohdiskelin, että minkälainen kasvis syöjä? Termejä ja nimiä on niin paljon. On Vegaani, Pesco-ovo vegetaristi, Lakto-ovovegetaristi, jne.... Olin vähän niin kuin "hukassa" siltä minusta tuntui. Kunnes keksin sen, että haluan olla Pesco-ovovegetaristi. Mitä se sitten tarkoittaa? No se on sitä, että syö kasvisten lisäksi kalaa, mutta ei maito tuotteita. Päätin, että en voisi luopua maitotuotteista kokonaan, vaan pikku hiljaa, noh nyt on kulunut viisi vuotta, eikä se oikein ole onnistunut, sillä edelleenkin käytän maito tuotteita. Olenko nyt sitten Pesco-ovo-lackovegetaristi, vai ihan vai Pesco-ovovegetaristi? En halua määritellä kasvissyöntiäni, vain jonkun nimen perusteella, sillä eihän siitä nimestä kukaan mitään ymmärrä, ja jos sanon

K- Beauty ja 10 kohdan ihonhoito rutiini

Hei halusin jakaa teille innostukseni joka sain inspiraation kukkasen aicon tapahtumassa, joka oli noin  muutaman viikkoa sitten Helsingissä. Kävimme kuuntelemassa luentoa K-Beautyn 10 ihonhoito rutiinia ja se oli huisin mielen kiintoinen, sain siitä sellaisen insipiraation, etä pakko oli kokeilla sitä itsekkin, sillä olen suuri Korea kosmetiikan ystävä. Tilaan kaikki tuotteeni suoraan, Bearel nimisestä kaupasta, joka taitaa olla suomessa ainoa suomalainen maahantuoja. Palataampa siihen että millainen minun 10 kohdan ihonhoito rutiini on ja millaisia tuotteita siihen kuuluu. Rutiiniin menenee illalla noin 10.15 min, joten se kannattaa tehdä enne nukkumaan menoa, jotta yövoide kerkeää koko yön vaikuttaa naamalla. 1. Puhdista meikki öljyllä. En käytä paljoa meikkiä, joten tätä en koe tarpeelliseksi tehdä. 2 . Puhdista iho vaahdolla tai geelillä.  Tähän käytän holika Holikan Aloe Facial geeliä 3. Kuori iho.   Kuorin ihoa Lorealin Smooth Sugars kuorintavoiteella.  4. Py

Myyrä tuliaiset Prahasta

Sain äidiltä ja mun siskolta Prahasta tuliaisia, jossa he kävivät viimeviikolla. sain ihan sinisen myyräyöpaidan, myyrä on niin suloinen. Se sopii todella hyvin pelkästää yöpaidaksi, tai voi sitä käyttää normaalisti t-paitana jos haluaa. Sain myös ihana myyrämukin, josta on sitten hyvä juoda kaikenlaista. Eipähän mene sekaisin perheen muiden mukien kanssa. Mukin toisella puolella on tyhjän potkulaudan kuva, mutta erityisesti pidän tästä kuvasta jossa myyrä on potkulaudan kyydissä. Sain myös myyrä avaimenperän, johon on nyt hyvä laittaa avaimet roikkumaan. Avaimenperiä ei voi koskaan olla likaa, eikä varsinkaan näin suloisia avaimenperiä. Sain myös tällaisen pienen myyrän jolla on siniset housut, se on älyttömän suloinen. Tykkään myyrästä todella paljon. Sain myös myyrä pillimehua ja jotain ihmeellistä c-vitamini myyrä mehua