Siirry pääsisältöön

Kpop

Mitä Kpop on ja mitä sana Kpop tarkoittaa?

 Kpop on sana Korealaiselle pop musiikille. Musiikki pitää sisällää muutakin kuin pop musiikkia. Musiikki syntyi ensimmäisen kerran 1990 luvun alussa ja on vieläkin nousussa. Itselleni Kpop tarkoittaa musiikkia, fanittamista ja ihannointia tiettyjä bändejä kohtaan. Olen itse kuunnellut Kpop musiikkia vuodesta 2008 lähtien ja  käynyt keikoilla vuodesta 2014 lähtien. Musiikin kuuntelu ja fanittaminen eivät ota loppuakkeen. Suurimpia fanituksen koteita ovat BTS, Big Bang, Infinite/Monsta X, B.A.P ja Seventeen. Kuuntelen myös montaa muutakin grouppia. Lista on melkein kuin loputon, se ei nimittäin ota loppuakseen. Ajattelin avata vähän erilaisia grouppeja ihmisille jotka eivät tiedä mitään kpopista.

Big Bang 

Viiden hengen poikaryhmä

Bändi on perustettu vuonna 2006 ja on edelleen aktiivinen

Bändin tyylilaji on K-pop, R&B, Hip Hop, Electropop, Dancepop,

Kieli on tietenkin Korea, mutta ryhmä on levyttää myös japaniksi ja kiinaksi ja ryhmän on tehnyt muutamia biisejä myös englanniksi.

Ryhmään kuuluu: G-Dragon (Leader/Johtaja), T.O.P ( Räppäri ja ryhmän vanhin), Daesung (Laulaja), Taeyang (Laulaja), Seungri (Laulaja ja ryhmän nuorin) Jokainen heistä on näytellyt ja tehnyt soolo levyjä. Big Bang on yksi tunnetuimmista Kpop ryhmistä.


BTS 

Setsemän henkinen poika bändi

Bändi on debytoinut vuonna 2013 ja on edelleen aktiviinen

Bändin tyylilaji on K-pop, R&B, hip-hop, dance, pop, electronica ja rock

Ryhmän laulu kielet ovat Korea, Japani ja Englanti

Ryhmään kuuluu  Rap Monster joka nykyisin tunnetaan nimellä RM (Leader/ Johtaja)
Suga (räppäri), Jimin (Laulaja), Jin (Laulaja), V (Laulaja), Jungkook (Päälaulaja, Tanssija ja ryhmän nuorin), J-Hope ( Räppäri ja Päätanssija)

Lyhyen musiikki uransa aikana bändi on saavuttanut mainetta ja kunniaa, niin suomessa kuin muuallakin maailmaa. BTS kävi viime kuussa Ellen Degenerisen Showsa ja pääsi myös Late Late Showhon esiintymään ja on voittanut lukuisia palkintoja ja saanut lehtiin itsensä. Pojista tulee vielä jotakin suurempaa kuin he nyt jo ovat.

Seventeen 
 
13 henkinen poikabändi

Bändi on debytoinut ensimmäsien kerran 2015 ja vieläkin aktiivisena

Bändin tyylilaji on K-pop

He laulavat vai Korean kielellä

Bändiin kuuluu  S.Coups (Leaser), Jeonghan, Joshua, Jun, Hoshi, Wonwoo, Woozi, DK, Mingyu, The8, Seungkwan, Vernon, Dino

Ryhmäänmyös  kuulluu kolme eri tiimiä. Hip Hop, Vocal ja Performance timmi. Heillä viellä yksi epävirallinen timmi Leader johon kuuluu kaikkien virallisten tiimien johtajat.

Hiphop tiimi

Tiimiin kuuluu
S.Coups (Hiphop tiimin johtaja ja koko seventeen groupin johtaja), Wonwoo, Mingyu, Vernon
 https://www.youtube.com/watch?v=4tRsEUB6-bk


Vocaltiimi 


Tiimiin kuuluu
Woozi ( Vocal Tiimin Leader) , Jeonghan, Joshua, DK, Seungkwan
 https://www.youtube.com/watch?v=YfT7Zu-HF28


Performance tiimi 

Tiimiin kuuluu
Hoshi (Performance tiimin Leader), Jun, The8 ja Dino
https://www.youtube.com/watch?v=wvBtrgTeeTs 


Leader Tiimi

Epäviralline timmi joka muodostuu  virallisien timmin johtajista.

S.Coups, Woozi, Hoshi, 


B.A.P

Kuusi henkinen poikaryhmä

Ryhmän musiikki tyyli on Kpop, Hiphop ja R&B

Ryhmän on perustettu vuonnsa 2012 ja vieläkin aktiivisen

Ryhmään kuuluu Bang Yong Guk ( Ryhmän Leader ja Pääräppäri), Himchan (Laulaja), Daehyun(Ryhmän johtolaulaja), Youngjae (Laulaja), Jong Up ( Ryhmä päätanssija ja laulaja), Zelo (Räppäri, laulaja ja johtotanssija)

Pojat ovat käyneet suomessa kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla Circuksessa.

Monsta X


Seitsemän henki poikabändi

Bändi on perustettu vuonna 2015 ja on vieläkin aktiivisena

Bändin laulukieli on Korea

Tyylilaji on Kpop

Bändiin kuuluu Shownu, Wonho, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon, Jooheon ja I.M


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä ihmeen Pesco-ovo-lacto vegetaristi?

Heippa! Pohdiskelin tässä, että siitä on jo kulunut viisi vuotta kun rupesin Pesco-ovovegetaristiksi. Mitä tunteita se minussa herättää? Silloin viisi vuotta sitten, kun halusin ruveta kokeilemaan minkälaista olisi olla kasvissyöjä, niin pohdiskelin, että minkälainen kasvis syöjä? Termejä ja nimiä on niin paljon. On Vegaani, Pesco-ovo vegetaristi, Lakto-ovovegetaristi, jne.... Olin vähän niin kuin "hukassa" siltä minusta tuntui. Kunnes keksin sen, että haluan olla Pesco-ovovegetaristi. Mitä se sitten tarkoittaa? No se on sitä, että syö kasvisten lisäksi kalaa, mutta ei maito tuotteita. Päätin, että en voisi luopua maitotuotteista kokonaan, vaan pikku hiljaa, noh nyt on kulunut viisi vuotta, eikä se oikein ole onnistunut, sillä edelleenkin käytän maito tuotteita. Olenko nyt sitten Pesco-ovo-lackovegetaristi, vai ihan vai Pesco-ovovegetaristi? En halua määritellä kasvissyöntiäni, vain jonkun nimen perusteella, sillä eihän siitä nimestä kukaan mitään ymmärrä, ja jos sanon

K- Beauty ja 10 kohdan ihonhoito rutiini

Hei halusin jakaa teille innostukseni joka sain inspiraation kukkasen aicon tapahtumassa, joka oli noin  muutaman viikkoa sitten Helsingissä. Kävimme kuuntelemassa luentoa K-Beautyn 10 ihonhoito rutiinia ja se oli huisin mielen kiintoinen, sain siitä sellaisen insipiraation, etä pakko oli kokeilla sitä itsekkin, sillä olen suuri Korea kosmetiikan ystävä. Tilaan kaikki tuotteeni suoraan, Bearel nimisestä kaupasta, joka taitaa olla suomessa ainoa suomalainen maahantuoja. Palataampa siihen että millainen minun 10 kohdan ihonhoito rutiini on ja millaisia tuotteita siihen kuuluu. Rutiiniin menenee illalla noin 10.15 min, joten se kannattaa tehdä enne nukkumaan menoa, jotta yövoide kerkeää koko yön vaikuttaa naamalla. 1. Puhdista meikki öljyllä. En käytä paljoa meikkiä, joten tätä en koe tarpeelliseksi tehdä. 2 . Puhdista iho vaahdolla tai geelillä.  Tähän käytän holika Holikan Aloe Facial geeliä 3. Kuori iho.   Kuorin ihoa Lorealin Smooth Sugars kuorintavoiteella.  4. Py

Myyrä tuliaiset Prahasta

Sain äidiltä ja mun siskolta Prahasta tuliaisia, jossa he kävivät viimeviikolla. sain ihan sinisen myyräyöpaidan, myyrä on niin suloinen. Se sopii todella hyvin pelkästää yöpaidaksi, tai voi sitä käyttää normaalisti t-paitana jos haluaa. Sain myös ihana myyrämukin, josta on sitten hyvä juoda kaikenlaista. Eipähän mene sekaisin perheen muiden mukien kanssa. Mukin toisella puolella on tyhjän potkulaudan kuva, mutta erityisesti pidän tästä kuvasta jossa myyrä on potkulaudan kyydissä. Sain myös myyrä avaimenperän, johon on nyt hyvä laittaa avaimet roikkumaan. Avaimenperiä ei voi koskaan olla likaa, eikä varsinkaan näin suloisia avaimenperiä. Sain myös tällaisen pienen myyrän jolla on siniset housut, se on älyttömän suloinen. Tykkään myyrästä todella paljon. Sain myös myyrä pillimehua ja jotain ihmeellistä c-vitamini myyrä mehua